Shopping Cart

TOT 40% korting op de SALE

OP=OP

  • besteld voor 16h? Dezelfde dag verzonden met DPD!
  • Gratis verzending vanaf €49 (BE) €59 (FR & NL)

  • Gratis samples

  • Veilig online betalen

22.04.20

Hoog tijd om te investeren in een natuurlijke zonnecrème! Bye bye chemische filters!

We worden steeds bewuster van wat we op onze huid smeren en dit geldt zeker ook voor zonnecrème! Natuurlijke zonneproducten bestaan nog niet zo heel erg lang, mede doordat het een zeer complex product is.

Bij natuurlijke zonneproducten worden de chemische filters vervangen door minerale filters. Deze minerale filters dringen niet in de huid, in tegenstelling tot de chemische variant.

Natuurlijke zonneproducten bestaan ​​uit twee soorten formules op basis van mineralen: zinkoxide en/of titaniumdioxide. Deze natuurlijke mineralen werken door de zon te reflecteren in plaats van zonlicht te absorberen, zoals chemische filters dat doen.  Chemische zonneproducten veranderen dus licht in warmte-energie.
Die warmte veroorzaakt ontstekingen van de huid, die schadelijke effecten en vroegtijdige huidveroudering kan veroorzaken.
Uit een aantal onderzoeken is gebleken dat chemische zonneproducten de hormoonhuishouding sterk kunnen verstoren. 

MÁDARA heeft járen research gedaan om 4 unieke, natuurlijke SPF producten voor gezicht en lichaam te ontwikkelen, en combineert het beste van natuurlijke filters met de kracht van anti-oxidanten.

De zonneproducten zijn allen gebaseerd op zinkoxide.

Zinkoxide biedt het hoogste niveau van UVA- en UVB- bescherming.
Daarnaast wordt een hoge dosis anti-oxidanten en hyaluronzuur aan de zonneproducten toegevoegd die vroegtijdige veroudering voorkomen en die de huid beschermen tegen uitdroging.

Bovendien zijn al onze zonnecrèmes vriendelijk voor het koraalrif. Want ook wij willen ons steentje bijdragen voor behoud van onze planeet!

Onnodig te zeggen dat het kiezen van de juiste zonnecrème dus superbelangrijk is!

Ontdek ons gamma nu

Gebruik code 'HAPPYSUN' en geniet van 10% korting op alle zonneproducten!