Panier

Bestellingen gedaan voor 16:30 worden dezelfde dag verstuurd!

19.01.19

PRIM BOTANICALS: Met deze olie maak je komaf met een gevoelige huid!

Ode aan Prim Botanicals : Reddende engel voor de gevoelige huid.

Ontdek hieronder de inspirerende reis van Stefanie Walmsley, oprichtster van Prim Botanicals, naar de wereld van de natuurlijke schoonheid:

Stefanie, geboren en getogen in de Filippijnen, verhuisde in 2000 naar New York om film te studeren en een heel nieuw hoofdstuk te beginnen.

Deadlines, lange werkuren, je vriendinnen vragen wanneer je eindelijk eens kan afspreken, En oja, je moet ook nog sporten. En slapen. Rennen, vliegen,… herkenbaar toch?
Uiteindelijk volgde een burn-out. Bovendien begon de stress grote schade aan te richten aan haar huid.

Ze ging van een normale, heldere huid naar een echte gevoelige probleemhuid. Na het testen van ontelbare "wetenschappelijke revolutionaire doorbraakproducten" (lees: propvol met chemicaliën) met weinig of geen succes, werd ze geïnspireerd om terug te gaan naar haar roots.

In 2013 keerde ze terug naar Cebu, in de Filippijnen waar ze het grootste deel van haar jeugd doorbracht om te ontkoppelen en op te laden. Ze werd herinnerd aan alle natuurlijke schoonheidsremedies waarmee ze was opgegroeid, maar die ze volledig als vanzelfsprekend had beschouwd. Prachtige ingrediënten zoals moringa, maagdelijke kokosolie en tamanu waren overal - biologisch, vers en overvloedig. Ze was op zijn zachtst gezegd geïnspireerd, en ging bij haar terugkeer in New York meteen aan de slag met volledig natuurlijke gezichtsolie met alleen de beste tropische ingrediënten. 

Nadat ze met een paar doe-het-zelf-formules aan het experimenteren was, besefte ze al snel dat ze veel te leren had over de wetenschap achter groene schoonheid. Dus ging ze studeren aan The School for Aromatic Studies (IDA). Ze bundelde al snel haar krachten met een jeugdvriend (Prim's huidige huidexpert) en bracht de volgende twee jaar door met het perfectioneren van Prim's eerste product, The Face Oil was geboren!

Prim Botanicals werd officieel gelanceerd in het begin van 2015 en wat begon als een gezichtsolie om haar eigen huid te redden, groeide uit tot een mooie lijn van volledig natuurlijke producten met de missie om zoveel mogelijk prachtige ingrediënten te delen met de rest van de wereld.

De oliën van Prim verzachten de meest gevoelige probleemhuid (roodheid, vlekjes, couperose, acné, irritatie) en herstellen de natuurlijke glow.
De omega 3 -vetzuren en de kalmerende, krachtige mix van kostbare oliën zoals koudgeperste duindoorn, zwart komijnzaad, wilde moringa uit de Filipijnen, Polynesische tamanu en Afrikaanse marula, verminderen ontstekingen, vlekjes en tekenen van veroudering.

Probeer ze nu met code PRIM10 en krijg 10% korting!