Panier

Bestellingen gedaan voor 16:30 worden dezelfde dag verstuurd!

Onze filosofie

Ik ben Ineke. Zo lang als ik me kan herinneren, ben ik ondergedompeld in de wereld van schoonheid en huidverzorging.

Sinds enkele jaren ben ik op zoek naar een meer groenere levensstijl door het kiezen van merken die biologisch zijn én duurzame resultaten opleveren. Toen ik dit wat dieper bestudeerde, merkte ik dat de 'natuurlijke' schoonheidsproducten die ik gebruikte vaak niet zo natuurlijk waren als ze beweerden. Ik was nooit helemaal tevreden met wat ik kocht.

Ik stond voor een dilemma. Ik had een groenere levensstijl bereikt in elk aspect van mijn leven, behalve op het vlak van de huidverzorgingsproducten die ik gebruikte.

Zo ben ik mijn zoektocht gestart naar ecologische huidverzorgingsproducten die verbluffende resultaten gaven zonder de gezondheid in gevaar te brengen en zonder te moeten inboeten op luxe.

Waarom natuurlijk?

Iedereen kent iemand die lijdt aan allergische reacties, droge huid, roodheid, migraine, hormonale problemen of zelfs kanker. Chemicaliën spelen hierin een belangrijke rol. Dat is de reden waarom ik 3 jaar geleden de overstap naar natuurlijke voeding maakte, en toxische producten zoveel mogelijk vermeed.

Ik heb intussen mijn diploma voedingsdeskundige behaald en volg een opleiding herborist om mij in deze missie te versterken. Tijdens deze tocht heb ik geleerd dat het mogelijk is om geweldige producten te vinden die verbazingwekkende resultaten opleveren zonder onze gezondheid te schaden.

We willen allemaal een gezonde levensstijl handhaven, maar toch blijven we chemische rommel op onze huid smeren. Als vrouw hebben we allen een dagelijks schoonheidsroutine, helaas bevat deze routine vaak verschillende chemische ingrediënten waarvan bewezen is dat ze grotendeels giftig zijn.

Al deze chemicaliën komen het lichaam binnen met langdurige nadelige effecten, zoals een onzuivere huid, acne, roodheid, droge huid of eczeem. Immers, meer dan 60% van wat je op de huid aanbrengt, wordt door je lichaam opgenomen.

Het start allemaal met een keuze. Een gezonde huid begint met een bewuste keuze waarmee we ons lichaam voeden en met wat we op ons lichaam smeren.

Ingrediënten

Zuivere en plantaardige huidverzorging is ons streven naar een gezonde, stralende huid. We gebruiken dan ook alleen de zuiverste ingrediënten die door moeder natuur worden aangeleverd. Natuurlijke en in het wild geoogste planten zijn het hoofdbestanddeel van onze producten. Onze eerlijke ingrediënten geven echte resultaten en onze missie is om een ​​eerlijke huidverzorgingslijn te creëren, gemaakt van natuurlijke ingrediënten die blijvende en zichtbare resultaten opleveren.

We evalueren elk product op basis van zijn ingrediënten, werkzaamheid én verpakking. Onze normen zijn ongeëvenaard en daarom vind je nooit de volgende ingrediënten in één van onze producten:

Vrij van

PARABENEN, FENOXYTANOL, PHTALATEN (DBP, DEP, BRA), FORMALDEHYDE, NATRIUM LAURYL SULFAAT (SLS), AMMONIUM LAURYL SULFAAT (ALS), ALUMINIUM, PARFUM (ALLEEN AFKOMSTIG UIT NATUURLIJKE INGREDIËNTEN)