Panier

Bestellingen gedaan voor 16:30 worden dezelfde dag verstuurd!

Verzend, Retour & klacht info

Levertijd:

Wanneer kan je je bestelling verwachten?

We begrijpen dat je zit te popelen om deze fantastische producten te ontvangen. We verwerken je bestelling en versturen onmiddellijk.

Levering voor België, Nederland en Luxemburg: Standaard: 5,95 € (BE), 5,95€ (NL) per bestelling.
Gratis bij aankoop vanaf 65€ (BE & NL)

Levering naar Frankrijk: Standaard: 9,95 € per bestelling.
Gratis bij aankoop vanaf 99€.

Bestellingen worden dezelfde dag verstuurd. 
Bestellingen geplaatst in het weekend zullen de volgende maandag verzonden worden.

Indien een bepaald product niet voorradig is, melden wij dit zo snel mogelijk.

Retourneren & klachten

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.
Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

 

Voorwaarden retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen, graag met de originele pakbon. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd indien de gehele order wordt teruggestuurd. Mocht je meerdere producten hebben gekocht en daarvan 1 willen retourneren wordt alleen dit bedrag teruggestort.
Heb je als betalingswijze Klarna geselecteerd, dan zullen de betaalkosten van € 1,95 niet worden gecrediteerd.
Retour proces:
Om gebruik te maken van dit recht kunt u het product of de producten terugsturen naar onderstaand adres. Graag de originele pakbon toevoegen zodat wij weten dat het van u afkomstig is.
Consumedix BV
Klovenier 7
3905PN, Veenendaal

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in goede orde en ongebruikt retour ontvangen is.


Uitzonderingen retourneren

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:
  • gebruikte producten kunnen i.v.m. hygiëne niet worden geretourneerd.
  • producten waarvan de verzegeling is verbroken, geopend en gebruikt zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht. Deze producten zijn namelijk om redenen van hygiëne niet geschikt om te worden teruggezonden wanneer de verzegeling na levering is verbroken.
Bestelling toch niet leverbaar
Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van de bestelling blijkt dat een artikel niet meer op voorraad is. Indien een artikel onverhoopt niet leverbaar is, dan berichten wij je hier binnen 5 werkdagen over met een email-melding, en zullen we het betaalde bedrag binnen 14 dagen terugstorten, of de Klarna-factuur aanpassen. 

Klacht

Heb je een klacht, vraag of opmerking? Stuur een e-mail naar hello@bloomsandblossoms.eu.
Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.id.