Uw winkelwagentje

Bestellingen gedaan voor 16:30 worden dezelfde dag verstuurd!

21.05.19

Is jouw haar klaar voor de zomer?

De zomer is er bijna en het is tijd om de zon binnen te laten! De stijging van de temperaturen betekent dat het súperbelangrijk is om jouw haar te beschermen en te voeden met producten om het glanzend en zacht te houden tijdens de zomermaanden.
Hier zijn dé oplossingen voor vaak voorkomende problemen: 

UITDAGING 1: ZONSCHADE
In de zomer schijnt de zon intenser dan elke andere tijd van het jaar. Als de zon op je haar schijnt en je haar warmt op, betekent dit problemen! Help! Jouw lokken verliezen vocht en elasticiteit! Met als gevolg, onhandelbaar, stug haar en droge punten.

ONZE ZOMEROPLOSSING:
Hydraterend haarmasker van Innersense Organics en Leave-in Behandeling van Rahua.

Het Innersense hydraterend haarmasker werd ontwikkeld met vlaszaad, sheaboter, kokosnoot, mono en tamanu-olie en quinoa.
Het haar wordt hersteld, en krijgt een rijke hydratatie en glans.

TIP: Voor extra glans en voeding:
Masseer tweemaal per week, het masker door nat haar, wikkel het in een warme handdoek of douchemuts en ontspan voor een half uur, spoel daarna uit, en merk het resultaat!

Ook de leave-in treatment van Rahua, vervaardigd met omega-9-rijke Rahua-olie, werkt als een hittebeschermer, en geeft body en souplesse bij drogen aan de lucht.
Deze behandeling tegen kroezen zorgt voor een opmerkelijke glans, beschermt het haar tegen stress door vrije radicalen en voorkomt breuk en gespleten haarpunten. 

 

UITDAGING 2: DROOG, ONHANDELBAAR, STUG HAAR
De zomer steelt vocht uit ons haar dankzij de blootstelling aan warmte, zout water en chloor.
Al dat plezier betekent dat we vaak ook minder goed voor ons haar zorgen en ons haar dat vocht niet geven waarnaar het verlangt. 

ONZE ZOMEROPLOSSING:
Sweet Spirit Leave-in Conditioner van Innersense en de hertellende haarolie Hennep-Jojoba van Malaya Organics.

Na het zonnen en zwemmen, spoel je je haar met koud, fris water en dep het droog. Spray vervolgens de Sweet Spirit Leave-in conditioner van wortels tot punten, kam door het haar, vlecht het haar of draai het in een knot.
Het product fungeert als een beschermer en voeder: je haar zal je dankbaar zijn voor deze voeding tijdens het drogen!

TIP: De Leave-in Conditioner is een echte all-rounder!
Wij gebruiken hem ook héél graag om ons gestylde haar meer hold en glans te geven. Ideaal bij opgestoken kapsels. Ons geheim tegen kroezen!

Ook de haarolie Hennep-Jojoba van Malaya Organics vinden wij een echte topper!
Deze unieke haarbehandeling geeft droog en beschadigd haar zijn natuurlijke glans terug, kalmeert een jeukende, droge hoofdhuid, voorkomt roos en gespleten punten en bestrijdt kroezen. Dé ideale voorbereiding op zomerse lokken!

ONTDEK NU ons volledig assortiment 100% natuurlijke haarproducten en ontvang een gratis full size droogshampoo van Innersense (waarde €25) bij aankoop van €100 op het volledige assortiment.