Uw winkelwagentje

Bestellingen gedaan voor 16:30 worden dezelfde dag verstuurd!

22.01.21

Professionele anti-rimpelbehandeling met Hyaluronzuur bij jouw thuis!

ANTI-RIMPEL PADS: BEHANDELING MET HYALURONZUUR IN DE DAGELIJKSE HUIDVERZORGING

Wat dacht je ervan om jouw ogen en andere tere huidgebieden eens te trakteren op een hyaluronzuurconcentraat in de vorm van beauty pads met hyaluronzuur? Trakteer jezelf dagelijks op een professionele anti-rimpelbehandeling bij jouw thuis!

Fijne lijntjes onder de ogen die je storen? Probeer eens de anti-rimpel oogpads, de hoog gedoseerde hyaluronzuur-oogpads werken effectief op de fijne lijntjes.
Fijne lijntjes zijn opgevuld en gladgestreken, vorming van nieuwe rimpels wordt voorkomen.
Het resultaat is een vitale uitstraling, een gezonde en mooie gladde huid die je laat stralen.

Een fronslijn waar je vanaf wil? Een voorbeeld van een zichtbaar effectieve antirimpelbehandeling is deze voor de fronslijn op het voorhoofd. Voorhoofdpads to the rescue!
De voorhoofdpad voorkomt dat de huid samentrekt en zo rimpels vormt.
De fronslijn vermindert zichtbaar na regelmatig gebruik en de vorming van nieuw rimpels wordt voorkomen.

Of is jouw décolleté niet meer zo glad als voorheen? Geen nood, probeer onze décolleté pad!

WAT IS HYALURONZUUR?

Hyaluronzuur is een natuurlijk en effectief actief ingrediënt tegen veroudering. 

Hyaluronzuur ook bekend als Natriumhyaluronaat, is een natuurlijk voorkomende stof dat in zowel de huid als het bindweefsel in ons hele lichaam aanwezig is. 
Eén enkele Hyaluronzuur-molecuul kan tot 1.000 keer zijn eigen gewicht aan water vasthouden, dat geleidelijk in de huid vrijkomt.
Hyaluronzuur is dus super belangrijk voor een goed gehydrateerde huid en voor het verminderen en voorkomen van fijne lijntjes.
Het werkt als natuurlijke vochtinbrenger die zorgt voor een gladde huid en gezonde teint. Bovendien helpt hyaluronzuur voor het behoud van de huidelasticiteit.

RIMPELPREVENTIE - VERMINDER KLEINE EXPRESSIE LIJNTJES EN VOORKOM EFFECTIEF RIMPELS

Antirimpelproducten die echt werken, zijn vanaf nu ook beschikbaar voor bij jouw thuis! Goede huidverzorging hoort sowieso bij het dagelijks leven, want je reinigt elke dag je huid, brengt hoogwaardige cosmetische producten aan en investeert in producten van betere kwaliteit.
Omdat je onaangename rimpeltjes wilt voorkomen of wegwerken, werkt dit alleen met goede antirimpelverzorging op jonge leeftijd.
Het is nog niet te laat! Integreer nu in jouw beauty routine een regelmatige behandeling met een Hyaluronzuurconcentraat in de vorm van beautypads. Jouw huid zal je dankbaar zijn!
Resultaat is een gladde, frisse teint.
Rimpels kunnen op natuurlijke wijze worden voorkomen bij regelmatig gebruik van de pads en ook fijne lijntjes kunnen effectief worden verminderd. 

HOE GEBRUIKEN?

Draag ​​de Hyaluron pads regelmatig voor het beste resultaat en reserveer hiervoor minimum een uur inwerktijd. De Hyaluron pads zijn snel aan te brengen zonder veel voorbereiding en kunnen snel worden verwijderd. 
Of draag ze gedurende de nacht als een intensieve anti rimpelbehandeling. 
Gedurende de nacht werken ze op de diepere rimpels en bij regelmatig gebruik verminderen de lijntjes ook merkbaar en wordt de huid gladder en steviger.

TIP: HYALURONZUUR WORDT OOK GOED VERDRAGEN DOOR DE GEVOELIGE HUID.

Hyaluron pads worden zeer goed verdragen omdat Hyaluronzuur een natuurlijk actief ingrediënt is. APRICOT-beauty gebruikt alleen hoogwaardig Hyaluronzuurconcentraat, getest in laboratoria en de actieve formule is bevestigd door veel tevreden klanten.
Geef rimpels geen kans en integreer Hyaluronzuur-behandelingen in jouw dagelijkse routine.

Trakteer jezelf nu op jouw eerste Hyaluron pad behandeling.
Alleen voor je huid, alleen voor jou! Rimpelbehandeling was nog nooit zo eenvoudig!

Ontdek ze hier!