Uw winkelwagentje

Bestellingen gedaan voor 16:30 worden dezelfde dag verstuurd!

23.12.18

Tips en tricks voor een een gezonde hoofdhuid en een sterke, glanzende haardos.

INTENSIEVE HAARKUUR: NATUURLIJKE OLIE VOOR GEZOND HAAR: VEGAN, CLEAN, ORGANIC

Tijdens de winter krijgt niet alleen je humeur het zwaarder te verduren, maar ook je hoofdhuid!
Dagelijks wordt ons haar blootgesteld aan vervuiling, extreme weersomstandigheden, droge lucht, chemische haarproducten, warmte van de föhn,…

Allemaal factoren waar je  haar niet meteen blij van wordt.
Hoog tijd dus om dit aan te pakken en je haar te verwennen met een intense kuur. Vergeet dure behandelingen bij de kapper.

Hét best bewaarde geheim uit de Ayurveda: haarolie.

Haarolie vindt zijn oorsprong terug in de Ayurvedische traditie en de Indiase cultuur.
Het is een diep gewortelde traditie die op vandaag nog steeds heel vaak in India voorkomt. Zowel voor het verkrijgen van gezond en sterk haar, maar ook om stress te verminderen.
Het haar oliën en de hoofdhuid masseren is een schoonheidsritueel dat nog steeds gedaan wordt in de meeste Indiase huishoudens.
De voordelen zijn talrijk: olie werkt als een afdichtmiddel om vocht binnenin op te sluiten en het haar te beschermen tegen zon, stof, vervuiling en vrije radicalen, het verhoogt tevens de bloedcirculatie en het beschermt tegen bacteriën en schimmelinfecties, wat het haar gezonder, sterker en mooier maakt.
Haaroliën beschermen en hydrateren het haar door de natuurlijke werking van talg na te bootsen. Ze kunnen droog, broos haar herstellen en helpen bij het verkrijgen van een gezonde hoofdhuid, kalmeren onrustige haarlokken en dringen diep door en verzorgen.
En met de winter op komst hebben we allemaal dat extra beetje vocht nodig - niet alleen onze huid, maar ook ons haar.

De haaroliën van Alchemy Oils zijn vloeibaar goud!
Bij de ontwikkeling van de formules hebben ze zich laten inspireren door eeuwenoude schoonheidsrituelen uit de Ayurveda, hoofdhuidmassage met olie, de basis om je hoofdhuid te verzorgen voor een diepe behandeling van binnenuit.
De haaroliën zijn stuk voor stuk gemaakt van bijzondere natuurlijke superoliën.

De oliën zijn volledig natuurijk en veganistisch, stimuleren de haargroei, behandelen haaruitval om langer, sterker haar te bekomen, het haar te verzachten en glans toe te voegen, waardoor het gladder en handelbaar wordt. Van nature.
Een revelatie voor je zintuigen, want de oliën ruiken héérlijk!

HOE TE GEBRUIKEN: 

  • Kan gebruikt worden bij elk haartype.
  • Geschikt voor dagelijks gebruik.
  • Kan zowel als intensief behandelingsmasker en als stylingproduct worden gebruikt.
  • Voor intensieve haarverzorging: masseer wat olie op de hoofdhuid en oefen een beetje druk uit. Laat de olie minstens 30 minuten of een nacht intrekken.
  • Voor styling: kan zowel op vochtig als droog haar worden gebruikt. Wrijf een kleine hoeveelheid olie op de uiteinden van het haar.

Gebruik code 'ALCHEMY' voor 10% korting!