Uw winkelwagentje

Bestellingen gedaan voor 16:30 worden dezelfde dag verstuurd!

10.10.18

WAAROM LAAT JE DIE DEO MET ALUMINIUM ECHT BETER STAAN?

Jij bent als bewuste vrouw dagelijks bezig met je gezondheid, dan heb je zeker al eens iets gelezen over een mogelijk verband tussen de stof alumiumchloride in deodorants en borstkanker.

Maar waarom laat je die deo met aluminium écht beter staan?

Er zou een mogelijke relatie kunnen bestaan tussen borstkanker en deodorants met aluminiumchloride.

  1. Aluminium is een metaal, en wordt niet afgebroken door ons lichaam, integendeel, het wordt opgestapeld. Het is giftig voor het lichaam.
  2. Aluminium zorgt er bovendien voor dat de zweetklieren het zweet, en dus de toxines niet kunnen uitscheiden. Het werkt dus als een blokkade. Een lichaam moét het zweet kunnen uitscheiden.
  3. Let op met deo’s die beweren aluminium vrij te zijn. Ze bevatten dan wel geen aluminium, maar vaak bevatten ze andere ingrediënten die schadelijk zijn, zoals alcohol, silicone of parabenen. 
  4. Parabenen staan erom gekend het hormoon oestrogeen te imiteren. En chemicaliën die hormonen imiteren kunnen de kans op borstkanker verhogen, zelfs in kleine hoeveelheden.
  5. Wetenschappers zijn het erover eens dat het gebruik van deodorant met aluminium de kans op het krijgen van Alzheimer vergroot.

Hoewel er door de wetenschap nog geen duidelijk standpunt is vastgesteld, is vermijden de boodschap!

Hiervan wordt je wellicht niet gelukkig?

Reden te meer om nu over te schakelen op een veilige, natuurlijke deodorant, zonder aluminiumverbindingen.

  • Onze deobalsems van The Deo Co. bevatten als hoofdingrediënt zuiveringszout of natrium bicarbonaat. Als je zweet, wordt de pH op je huid onder je oksels lager. Zuiveringszout of natriumbicarbonaat zorgt ervoor dat je pH waarde weer verhoogt, ofwel: de zuren worden geneutraliseerd. Zo blijf je gewoon op een natuurlijke manier transpireren, maar zonder vervelende geurtjes.
  • De deo’s van The natural Deo Co. zijn gemaakt van zuiver natuurlijke en biologische ingrediënten zoals verzorgende en essentiële oliën, natuurzouten en kruidenextracten.
  • Ze bevatten geen schadelijke chemicaliën, geen aluminium en zijn niet op dieren getest. Ze werken effectief tegen het ontstaan van zweetgeuren zonder de lymfefunctie in de oksels te verstoren.

Gebruik nu de code DEO10 en krijg 10% korting! 

Ontdek hier onze minerale natuurlijke deo!

Liefs,

Ineke