Uw winkelwagentje

Bestellingen gedaan voor 16:30 worden dezelfde dag verstuurd!

13.01.19

6 tips van experts om het haar van je dromen te bereiken (ongeacht de textuur)

Ongeacht de textuur, kleur of haartype, iedereen wil haar dat eruitziet alsof je net van de kapper komt, toch? 

Maar als je hectische schema geen tweewekelijks föhnen toestaat en je elke ochtend twintig minuten extra slaap verkiest boven het wachten op het inwerken van je conditioner, lees dan verder, want hier geven we je dé tips van experts voor gezonder haar én haar dat langer mooi blijft tussen 2 wasbeurten door!

Ons motto: Make every day a good hair day! 

Puur natuur formuleringen zonder agressieve chemicaliën in slechts 3 stappen

Onze haircare producten zitten vol met biologische en voedzame ingrediënten die de natuurlijke balans van je haar herstellen. Dit merk je al bij de eerste wasbeurt! Bye bye chemicaliën! Laat ons vertrouwen op de kracht van de natuur! Ook voor onze lokken!
We houden niet van ingewikkelde haarverzorgingsroutines. Simple rules!
3 stappen, werkt voor iedereen!
Shampoo, conditioner, leave-in conditioner. Meer heb je niet nodig! Let’s make it easy.

Onze organic haarproducten zijn lang en uitvoerig getest door ons panel met allen uiteenlopende haarstructuur, kleur en stijl. En allen waren éénduidig over het feit dat het haar veel handelbaarder en soepeler is na reeds de eerste wasbeurt. Bye bye eeuwig durende föhnbeurten!

Ode aan de leave-in conditioners

Om het haar handelbaar, makkelijker doorkambaar en klaar te maken om te stylen dan is een leave-in conditioner onontbeerlijk!
Kan je haar een opknapbeurt gebruiken tussen 2 wasbeurten door? Spoel je haar eens zonder shampoo en gebruik een leave-in conditioner!
Om ervoor te zorgen dat je haar écht de conditioner absorbeert, zorg voor handdoekdroog haar! Overtollig water betekent dat de conditioner niet in de haarschacht kan doordringen en dus niet zijn werk kan doen.

Probeer eens per week een oliebehandeling. Dit zal de glans van je lokken herstellen en zal je haar het nodige vocht teruggeven.

Duurzaam

Onze missie: De wereld ten goede te veranderen. Want hoe klein ook, elke daad heeft een impact!
Daarom zijn wij grote fan van Rahua. Rahua geeft 500 families diep in het Amazone regenwoud een inkomen door de ingrediënten duurzaam en traditioneel te laten verbouwen die worden gebruikt in de haarverzorgingscollecties.

Investeer in kwaliteit
Behandel je haar zoals je zoals je huid. Heel veel mensen investeren in dure huidproducten, maar zijn heel wat nonchalanter als het op haarverzorging aankomt.
Hier geldt ook het principe: Wat je op je haar doet, zal het ook beïnvloeden. Investeer in kwaliteit! Ban de chemicaliën!
Investeren in producten van goede kwaliteit zorgt ervoor dat het haar er gezond en sterk uitziet en gezond aanvoelt.

Gebruik goede borstels, en houd ze schoon door éénmaal per maand de borstels te wassen in een mengsel van bakpoeder en warm water.
Wanneer je haar nat is, is het zwakker, kwetsbaarder en vatbaarder voor breuk. Bewaar je borstel voor als je haar droog is en investeer in een kam met brede tanden.

Onthoud: droogshampoo is jouw vriend!
Als je gevoelig bent voor vettig haar, gebruik dan een beetje droogshampoo tussen 2 wasbeurten door om overtollige olie op te nemen
Maar probeer te voorkomen dat je té afhankelijk wordt van droogshampoo, omdat dit kan leiden tot verstopping van de haarzakjes, wat de haargroei kan belemmeren.

Eet je haar gezond!

Hoe kunnen we haarproblemen beter aanpakken dan van binnenuit?
Voeg voedingsmiddelen toe boordevol vitamine E, zink, omega-3-vetzuren, eiwitten, selenium, ijzer, folaat en vitamine D. Zet daarom vaak groenten en fruit, vette vis, noten, bonen, eieren, avocado en volkorenproducten op het menu!

 Het eindresultaat? Weelderig, glanzend en gezond haar!

Gebruik code: 'HELLOBLOOMSANDBLOSSOMS' en ontvang 10% korting!