Uw winkelwagentje

Bestellingen gedaan voor 16:30 worden dezelfde dag verstuurd!

08.11.20

Jeukende, droge of geïrriteerde hoofdhuid?

4 redenen waarom een gezonde hoofdhuid superbelangrijk is.:

We wassen heel vaak ons haar, maar hoe vaak besteden we ook aandacht aan onze hoofdhuid?
Juist, niet vaak. Jammer, want de gezondheid van de hoofdhuid en de gezondheid van het haar zijn heel nauw met elkaar verbonden.
Daarom heeft Innersense sinds kort hun nieuwste product ontwikkeld: de True Enlightenment Scalp Scrub. Deze scrub behandelt de hoofdhuid en zorgt voor een gezonde hoofdhuid en gezond haar! Ook vaak last van een jeukende, droge of geïrriteerde hoofdhuid? True Enlightenment Scalp Scrub to the rescue!

Hier zijn de vier redenen waarom Innersense het zo belangrijk vindt om een product speciaal voor de hoofdhuid te ontwikkelen:

Goede haarverzorging en een gezonde hoofdhuid gaan hand in hand.
De zuiverheid en werkzaamheid van de ingrediënten in jouw clean haircare routine profiteren van een gezonde hoofdhuid. De producten van Innersense zijn gericht op voeding van de huid en hoofdhuid, wat leidt naar een gezonder haarzakje. Dat betekent gezonder, sterker haar en een betere haargroei.


Uw de hoofdhuid jeukt soms en is droog of geïrriteerd? Last van roos?
Jeukende hoofdhuid is niet leuk. Heel wat onder ons hebben oa door stress, of het gebruik van agressieve haarproducten die zich hebben opgestapeld op de hoofdhuid, last van een droge of geïrriteerde hoofdhuid.
De True Enlightenment scalp scrub exfolieert zachtjes, kalmeert en verwijdert onzuiverheden in alle zachtheid.

Waarheid over een gezonde hoofdhuid: haarverzorging = huidverzorging

De True Enlightenment Scalp Scrub zit boordevol hoogwaardige ingrediënten die je ook in huidverzorging terugvindt, zoals Hawaiiaans rood zout. Dit ongeraffineerde zeezout wordt vermengd met vulkanische klei (de klei zelf is verrijkt met 80 mineralen!) en geeft de True Enlightenment Scalp Scrub zijn natuurlijke rode tint.
Tea tree olie kalmeert huid- en hoofdhuidirritatie. 
Selderijzaad zit boordevol antioxidanten en vermindert overtollig talg. 
Maak de aandacht voor een gezonde hoofdhuid deel van jouw beauty routine en ervaar zelf de verkwikkende ervaring. Pepermuntolie zorgt voor een opwekkende  en opbeurende geur, terwijl het ook jeuk en irritatie vermindert. 
Samen zorgen deze ingrediënten voor een zachte exfoliatie en verwijderen ze onzuiverheden die zich hebben opgestapeld op de hoofdhuid.

Het bereiken van een gezonde hoofdhuid kun je heel gemakkelijk integreren in jouw selfcare routine.

Gebruik de scrub één of twee keer per maand om te reinigen en een verkwikkende gezonde hoofdhuid te bekomen. Je kunt het ook vaker gebruiken als je denkt dat dat nodig is.
Gebruik:
Maak je haar nat. Neem een handvol van de True Enlightenment Scalp Scrub.
Masseer zachtjes in de hoofdhuid totdat de volledige hoofdhuid bedekt is. Masseer voor 3- 5 minuten, adem diep in terwijl u geniet van deze opbeurende ervaring.
Spoel uw haar en vervolledig daarna met de Innersense Organic Beauty shampoo en conditioner.

Jouw gezonde hoofdhuid ligt nu in jouw handen!

Ontdek nu de True Enlightenment scalp scrub!