Uw winkelwagentje

Bestellingen gedaan voor 16:30 worden dezelfde dag verstuurd!

30.04.21

Maak je huid lenteproof met deze 6 eenvoudige tips!

Na maanden de koude te hebben getrotseerd, is ze er eindelijk. De zon! 
Tijd om onze beautyroutine een schoonmaakbeurt te geven!
Maar hoe kun je je huid voorbereiden op de lente?

Ga voor een grondige detox 
Wisselende temperaturen, koude buiten, warmte binnen én droge lucht hebben hun tol geëist. De winter is killing voor onze huid. Zeg verstopte poriën, uitgedroogde en onzuivere huid vaarwel. Verwen jezelf met een scrub die de dode huidcellen verwijdert en je een instant glow geeft. Bovendien worden verzorgingsporducten bij regelmatig scrubben beter opgenomen. Hello sunshine!

Ontdek hier

Kies voor een lichtere dagcrème
Waar de winter hét perfecte seizoen is om de huid echt te gaan voeden met zware, vettige crèmes, vraagt de milde lente een meer lichtere variant. Kies overdag voor een lichte dagcrème, en kies als nachtverzorging voor een luxueuze gezichtsolie. Wedden dat je ’s morgens stralend wakker wordt?

Ontdek hier

Vervang je foundation door een getinte verzorgende crème of een minerale poederfoundation. 
Weg met fond de teint die een dikke laag op je huid legt, kies voor een getinte crème met eventueel een SPF, die jouw huid gaat voeden, hydrateren en tevens gaat egaliseren. Werk af met een minerale poederfoundation die titaniumdioxide en ijzeroxiden bevatten, beiden mineralen die de huid van fysieke zonbescherming voorzien. Handig meegenomen, toch?

Ontdek hier

Get that glow!
De overgang naar de lente is hét ideale moment om jouw lieve huid met een voedend masker te verwennen. Bye bye grauwe teint, hello glow!

Ontdek hier

Houd lenteschoonmaak
Maak plaats in je kast, verzamel al jouw verzorgingsproducten en check de vervaldatum. Verlopen? Ideale moment om te investeren in nieuwe lenteproof producten. Je huid gaat je bedanken! 

Superfood!
Wat je eet, toont zich via je huid. Kies voor vers, onbewerkt en natuurlijk voedsel! Fruit zit boordevol antioxidanten en helpt je om je huid egaler en strakker te maken, én het helpt om huidveroudering te voorkomen.
Voor een strakke, jeugdige huid, eet fruit!
Mijn favorieten: citroen - boordevol vitamine C, om de huid egaler en strakker te maken, ananas – zorgt voor een mooie teint, avocado - stimuleert celregeneratie, appels - voor een strakke, jeugdige huid. 

Start een kuur met onze 100% natuurlijke kruideninfusies. Geniet dagelijks van 3 kopjes en voel de boost!

Of pimp je smoothies, vruchtensap of plantaardige melk met onze superfood mixen en voel het verschil! Wedden dat je niet meer zonder kan!

Ontdek hier