Uw winkelwagentje

Bestellingen gedaan voor 16:30 worden dezelfde dag verstuurd!

16.02.19

Natuurlijke skincare: De nieuwe cool?

Er zijn zoveel synthetische chemicaliën in onze omgeving waar we heel weinig controle over hebben. De chemicaliën echter in jouw huidverzorging kun je bewust vermijden.

Waarom dan niet deze keuze maken? 

Al jarenlang hebben studies gesuggereerd dat bepaalde hormoonontregelaars in huidproducten, zoals ftalaten en parabenen, nadelige effecten kunnen hebben wanneer ze langdurig worden gebruikt.
Ook siliconen zouden op termijn nadelige effecten op de gezondheid kunnen hebben.

Maar dat is niet de enige reden om natuurlijk te gaan. Een belangrijk voordeel van natuurlijke ingrediënten is dat ze duurzamer zijn en over het algemeen beter zijn voor het milieu.

We zijn allemaal bezorgd over onze gezondheid en ons welzijn, waardoor we ook meer proactief zijn in onze productkeuze. Tegenwoordig zijn meer en meer mensen zich bewust over de potentiële problemen die samenhangen met conserveringsmiddelen en andere chemicaliën in cosmetica.

Natuurlijke ingrediënten zijn de krachtigste ingrediënten ter wereld!

De natuurlijke schoonheidsproducten van Blooms&Blossoms zijn uitvoerig getest en zijn uiterst zacht voor de huid.
Onze merken gebruiken hoofdzakelijk organisch gecertificeerde ingrediënten en vermijden potentieel giftige, synthetische chemicaliën.

Onze huidverzorgingsproducten verminderen op die manier irritatie en verbeteren de huidconditie. Ze zijn zeer zacht voor de huid en daardoor zeer geschikt voor gevoelige huidtypes.

Hoewel ze misschien niet zo snel werken als agresievere, reguliere producten, zullen ze je huid op termijn gezond en stralend houden zonder agressieve chemicaliën.

Leef bewust en kies voor natuurlijke cosmetica!

Gebruik code 'COOL10' en geniet van 10% korting op het volledig gamma!