Uw winkelwagentje

Bestellingen gedaan voor 16:30 worden dezelfde dag verstuurd!

24.02.19

Intro naar de lente: ontgiftende zoutbaden bij jouw thuis: natuurlijk mooi met zout

Na de kilte en stilte van de winter, omarmen we de nieuwe groei. Een terugkeer naar zonovergoten dagen, lichter voedsel en meer buitenshuis zijn, maakt de lente een seizoen om te vieren. We zijn herboren, onze relatie met moeder natuur wordt opnieuw ontstoken. We planten in haar grond, rollen in haar gras en dansen in haar regen. Voor het volgende halfjaar, zal ons lichaam warm zal zijn en onze geest licht. Langere dagen en aangename nachten, we verwelkomen je graag!

Bereid je lichaam, geest en ziel voor op het ontwaken. Het seizoen van wedergeboorte ligt voor de deur. Omarm het!

Tijd dus voor het ontgiftend zoutbad:

Baad jezelf in helend water en wees opnieuw geboren. Een ware daad van selfcare, baden voedt lichaam, geest en ziel.
Wist je dat een zoutbad tal van voordelen oplevert voor onze huid?

Zoutbaden vullen het lichaam aan met magnesium en andere vitale mineralen, verlichten pijnlijke spieren, stimuleren de slaap en bestrijden ontstekingen.

Het doet wonderen bij verstopte sinussen en heeft een intens ontsmettende functie, waardoor het bijzonder goed is voor een onzuivere huid.

Het helpt de hydratatie van de huid te verbeteren, en helpt het lichaam om gifstoffen te elimineren. Het natuurlijk genezingsmechanisme van het lichaam wordt in werking gesteld.

Last van eczeem of psoriasis: probeer 1x per week een zoutbad. Het zout gaat immers de groei van bacteriën tegen en de klachten zullen verminderen.

Hoe?

Laat wat palo santo (heilig hout) of jouw favoriete wierook branden en laat je geest rustig worden. Vul het bad met warm water en visualiseer dat het je lichaam geneest. Voeg het zout toe aan het bad. Verspreid het zout rond in het bad, stap langzaam in en laat jezelf in het water zakken. Leun achterover en ontspan gedurende 10 tot 20 minuten, terwijl je jouw geest laat rusten. Stap uit het bad wanneer je je volkomen ontspannen voelt, en wikkel je jezelf in een dikke handdoek. Ga dan wat rusten en voel het verschil!

1x per week is ideaal.

10-20 min

Code: 'SPRING10' voor 10% korting!