Uw winkelwagentje

Bestellingen gedaan voor 16:30 worden dezelfde dag verstuurd!

03.04.19

YES! Benieuwd naar ons nieuw, award winning organic skincare merk?

Trots om jullie EVOLVE BEAUTY te mogen voorstellen:

EVOLVE BEAUTY is een award winning, (in totaal hebben ze de laatste jaren 29 awards gewonnen!) organic skincare merk, met liefde en volledig artisanaal gemaakt in Engeland, veganistisch, milieuvriendelijk geproduceerd en nooit getest op dieren.

Het is tijd voor evolutie, ook in de huidverzorging. Het besef dat het kiezen van natuurlijke ingrediënten beter is voor ons en onze wereld wordt voor meer en meer mensen duidelijk.

Bekijk hieronder hoe EVOLVE die evolutie in huidverzorging in de praktijk omzet: wanneer je bij Evolve Organic Beauty koopt, koop je een product vol  passie en dit is hun belofte aan jou:

 

NATUURLIJK EN ORGANISCH

Ze geloven dat natuurlijke organische huidverzorgingsingrediënten beter voor ons zijn dan hun synthetische alternatieven. Je ziet het percentage natuurlijke ingrediënten staan op het etiket van elk EVOLVE product. 

 

MET DE HAND GEPRODUCEERD

Ze maken kleine partijen huidverzorging met de hand in hun ambachtelijke studio in Hertfordshire, Engeland, wat betekent dat jouw huidverzorging frisser is wanneer je de fles opent. Dit garandeert de versheid van de kostbare antioxidanten in de natuurlijke oliën, boters en extracten die in hun producten worden gebruikt.
Elk van hun producten heeft de naam van een persoon op het etiket en net deze persoon heeft jouw product voor jou gemaakt! Hoe leuk is dat?
Elke keer als ze een bestelling versturen, zorgen ze dat het écht perfect is.

 

GROENE WETENSCHAP

Bij EVOLVE  kiezen ze voor 'groene wetenschap', de kracht van planten. Laura en Violaine en hun ontwikkelingsteam hebben samen meer dan 30 jaar ervaring in het formuleren van de meest effectieve natuurlijke producten. 
Enkel natuurlijke, actieve ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd, zoals kokosnootpeptiden, natuurlijk hyaluronzuur, natuurlijke retinolen,…

 

WE CARE

Ze geven om de wereld en dit weerspiegelt zich in al hun principes: ze gebruiken recycleerbare glazen flessen, en hun PET-flessen zijn gemaakt van 75% gerecycleerd plastiek.
Hun producten zijn 100% veganistisch, hun ingrediënten zijn nooit getest op dieren en ze kopen natuurlijke en biologische ingrediënten zo dicht mogelijk bij huis én van eerlijke en duurzame bronnen.

 

EERLIJKHEID

Ze beloven volledige transparantie over wat er in hun producten zit en wat ze voor de huid kunnen doen. Ze verzinnen geen gekke claims en beloven geen zaken die ze niet kunnen waarmaken. What you see is what you get!

 

ECHTE SCHOONHEID

Huidverzorging moet leuk zijn! Natuurlijke ingrediënten hebben zulke prachtige geuren, kleuren en texturen en ze vieren de schoonheid ervan in de producten die ze maken.

 

ONTDEK HUN GAMMA NU!