Uw winkelwagentje

Bestellingen gedaan voor 16:30 worden dezelfde dag verstuurd!

07.03.19

Dear body, I love you!

Ode aan jezelf ter ere van Internationale Vrouwendag!

No nasties. Omarm de kracht van planten. Moeder Natuur weet het best. Laat haar kracht je vanbinnen en vanbuiten voeden. We zijn allemaal onderdeel van de natuur. Alles wat we nodig hebben, groeit in haar wilde koninkrijk.

Wees blij met jouw gezonde lichaam. Waarom ben je er blij mee? Wat vind je mooi? Wees niet te streng op jezelf. Jouw lichaam hoort bij jou. Het werkt hard en functioneert goed. Draag er zorg voor, elke dag! Jouw lichaam is jouw tempel!

Beweeg! Bewegen voedt lichaam en geest en heeft een positieve invloed op de gezondheid, zelfvertrouwen en focus. Wandel, dans, spring!

Focus op de goede gewoontes in plaats van op de slechte. Hoe meer je focust op het maken van positieve en gezonde keuzes, hoe minder tijd er overblijft om te tobben over de slechte zaken. Een positieve geest betekent een positief leven 

Leef bewust. Probeer met volle aandacht te leven, genieten, eten en denken. Wees je bewust van de kracht van negatieve denkpatronen en de impact die ze hebben op jouw leven en jouw omgang met anderen. Je trekt aan waarop je focust.

Eer de ritmes van de natuur. Hou van de zon. Wees verwonderd over de maan. Wees één met de seizoenen.

Sta in het licht. Omarm het leven. Ga in het licht staan en dat zullen anderen zien.

Word stil. Wees stil. Doe het elke dag, ookal is het maar 5 minuutjes. Oefen het stil worden en ervaar een verandering in jouw lichaam en geest.

Maak je eigen positieve goals. Als je missie helder is, stroomt jouw levensenergie. Je ster zal de weg verlichten. Neem de tijd om de jouwe te vinden. We hebben er allemaal één. Laat hem schijnen.

Wees dankbaar. Bedenk elke dag waarvoor je oprecht dankbaar bent. Wedden dat dit jou onmiddellijk een smile bezorgt? Hou van wat je hebt.

 En tot slot, wees liefde, het is alles wat er is!

Ter ere van Internationale Vrouwendag, vandaag GRATIS DEO!!
(The Natural Deodorant Company, waarde €15)