Panier

Bestellingen gedaan voor 16:30 worden dezelfde dag verstuurd!

26.10.21

6 voordelen van het gebruik van een gezichtsserum

Op de een of andere manier lijken de voordelen van een gezichtsserum één van de best bewaarde geheimen te zijn.
Maar ze zouden geen geheim moeten zijn; iedereen zou precies moeten weten waarom ze zo’n klein flesje goodness in hun skincare routine moeten integreren. Gelukkig zijn wij hier om de belangrijkste voordelen van het gebruik van een gezichtsserum met jullie te delen.


WAT IS EEN GEZICHTSSERUM?

Serums zijn goddelijk gladde dunne substanties die een geconcentreerde hoeveelheid actieve ingrediënten bestaan en vocht vasthouden. De basis is niet plakkerig, maar zorgt ervoor dat de ingrediënten écht door het huidoppervlak kunnen dringen, waardoor ze effectief zijn en tegelijkertijd je huid beschermen tegen de impact van het dagelijks leven.

De voor de hand liggende gedachte is dat je toch geen vochtinbrengende crème én gezichtsserum nodig hebt? De voordelen van gezichtsserum verschillen enigszins van die van een vochtinbrengende crème en we zijn ervan overtuigd dat beide een waardevolle plaats moeten innemen in jouw huidverzorgingsroutine. 


VOORDELEN VAN EEN GEZICHTSSERUM

Hier zijn de 6 belangrijkste voordelen van het gebruik van een gezichtsserum:

  1. Intense absorptie

Hoe vaak smeer je 's ochtends een vochtinbrengende crème in de badkamer, om beneden te komen en al te voelen dat je huid al uitgedroogd is of dat je het gevoel hebt dat de vochtinbrengende crème gewoon op het oppervlak blijft zitten? Het kan voelen alsof het nooit helemaal goed is.
Gezichtsserum heeft een heerlijk lichte formule die zeer gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. De dunne viscositeit zorgt ervoor dat je huid het serum met weinig moeite zal opnemen. Dit levert niet alleen de actieve ingrediënten van het serum, het maakt ook de weg vrij om uw huid te helpen de voordelen van uw vochtinbrengende crème te absorberen.
Kortom, als je de voordelen wilt maximaliseren van wat je op je huid aanbrengt, is gezichtsserum hét antwoord.

  1. Voedend en rustgevend

Een gezichtsserum zal de gevoelige plekken op de huid kalmeren. Zelfs als uw huid vettig is of gevoelig is voor acne, kalmeert een gezichtsserum de huid.

  1. Het is een collageenbooster

Een gezichtsserum geeft het collageen in je huid een boost, helpt het stevig te houden en fijne lijntjes en rimpels op te vullen. Fijne lijntjes en rimpels zijn een normaal onderdeel van het ouder worden van de huid, maar het is vooral dofheid en droogheid waardoor de huid er ouder begint uit te zien.
Door het gebruik van een serum wordt je huid stralender en krijgt je huid een mooie glow. Het zal minder droog zijn en fijne lijntjes en rimpels zien er gladder uit. Je huid ziet er minder vermoeid uit.

  1. Bescherming tegen de vervuiling

Zie een gezichtsserum als een zacht pantser dat je gezicht beschermt tegen de schadelijke effecten van het dagelijks leven. Een gezichtsserum zit boordevol actieve ingrediënten die uw huid beschermen tegen vrije radicalen als gevolg van luchtvervuiling of schade door de zon.
Serums zijn doorgaans rijk aan antioxidanten zoals vitamine C en vitamine E. Je kunt de vrije radicalen die huidbeschadiging en tekenen van vroegtijdige veroudering veroorzaken niet vermijden, maar je kunt je er wel tegen beschermen als je een serum gebruikt.

  1. Een serum geeft snelle en zichtbare resultaten

Skincare routines kunnen traag zijn als het om resultaten gaat. Met een serum krijg je snellere resultaten in vergelijking met andere huidverzorgingsproducten. Dit komt omdat een serum zeer geconcentreerd is en gemakkelijk wordt opgenomen.
Als je op zoek bent naar een huidverzorgingsproduct waarvan je het gevoel hebt dat het meteen werkt, dan is gezichtsserum het juiste.

  1. Extreem hydraterend

Zoals je weet, kan een moisturizer echt aanvoelen alsof het een kortdurende hit is. Het heeft zijn plaats, vooral 's ochtends en' s avonds. Maar om écht te profiteren van de hydraterende effecten van je moisturizer, en om te voelen dat je huid de hele dag heerlijk gehydrateerd is, heb je echt een serum nodig.

Je huid kan nog steeds ademen, maar droogt niet zo gemakkelijk uit.