Uw winkelwagentje

Bestellingen gedaan voor 16:30 worden dezelfde dag verstuurd!

12.05.20

Apricot Beauty & Healthcare

 

Na een lange periode van ziekte, wilde de Duitse Verena Jäger haar gezonde en jeugdige uitstraling terug. Ze testte ontelbare producten, maar geen enkel deed wat het beloofde.

Vastbesloten om zelf een vernieuwend skin care concept te ontwikkelen, onderwierp Verena de bestaande opties aan een grondig onderzoek. Ze stelde vast wat beter of anders moest en ging op een totaal andere manier naar problemen en mogelijke oplossingen kijken. Het resultaat was een reeks uitzonderlijke schoonheids- en gezondheidsproducten: het begin van haar eigen merk, APRICOT.

"No idea is too crazy when we think of it as the solution to a skin problem.  And we do not give up until we have found an innovative, effective approach.”

Een passie voor productontwikkeling, een onstopbare moed en oog voor duurzaamheid zijn de meest belangrijke eigenschappen van APRICOT. Het Duitse merk staat voor beauty & healthcare producten die een snel zichtbaar resultaat combineren met een langdurend effect. Voor APRICOT moet zorg dragen voor jezelf zo eenvoudig en ongecompliceerd mogelijk zijn, want het leven is al druk en moeilijk genoeg.

Ook bij de ontwikkeling van de producten kiest het merk voor een minimum aan ingrediënten die zorgen voor een maximum aan resultaat. De producten danken hun uitzonderlijke resultaten aan het gebruik van super werkzame ingrediënten. Alle overbodige stoffen worden achterwege gelaten. Zo worden de pads gemaakt van pure medische siliconen, verrijkt met zeer effectief hyaluronzuur.

Verena Jäger wil het schoonheidsgevoel van vrouwen vergroten met een reeks natuurlijke topproducten. De focus ligt daarbij op rimpelreductie. Het gamma bestaat uit twee verschillende productlijnen:

Beauty Pads & Patches
Anti-aging voor elk huidtype
-       Rimpelreductie vanaf de eerste toepassing
-       Klinisch bewezen resultaten
-       Internationaal gepatenteerde technologie
-       Pads 30 keer herbruikbaar

Cosmetics & Care
Je dagelijkse compagnon in de badkamer
-       Voedend en verzachtend effect
-       Innovatieve actieve ingrediënten
-       Superfoods als kurkuma en algen
-       Vergroten de werkzaamheid van de pads en patches

APRICOT gaat prat op vier kwaliteitsstandaarden en beloftes:

Made in Germany - Alle producten worden geproduceerd in samenwerking met vaste partners in Duitsland.

Uitvoerig getest - Dermatologische tests en studies in samenwerking met het DermaTest Institut garanderen een hoge verdraagzaamheid.

Wetenschappelijk bewezen - Klinische studies bevestigen de werkzaamheid van de silicone pads.

Vegan & Cruelty Free - Alle lijnen zijn vegan en geen enkel product wordt getest op dieren.