Uw winkelwagentje

Bestellingen gedaan voor 16:30 worden dezelfde dag verstuurd!

29.05.20

LEBON, 100% natuurlijke, vegan tandpasta's

ALLES OVER DE INGREDIËNTEN

Net zoals onze huidverzorging worden meer en meer mensen zich bewust van wat er in hun dagelijkse tandpasta zit. Wist je dat fluor mogelijk schadelijke effecten kan hebben op onze gezondheid en dat de meeste tandpasta’s boordevol chemische stoffen zitten?
Omwille van die reden zijn we meer en meer op zoek naar fluoridevrije tandpasta’s.
Maar een natuurlijke tandpasta vinden die ook écht zijn werk doet? Niet evident. 

Maar wij bij Blooms&Blossoms hebben hem gevonden!


 

LEBON is een luxe merk voor mondverzorging dat in 2015 is opgericht door Stephanie, kunsthistoricus en fotograaf en Richard, dermatoloog, zowel liefhebbers van de zee als van de natuur.

Ontdek hun luxe 100% natuurlijke, ethische en op de natuur geïnspireerde tandpasta die speciaal is gemaakt voor mensen die waarde hechten aan gezondheid en welzijn en die het 2 minuten durende moment van tandenpoetsen als een moment van focus, reflectie en echt bewustzijn willen ervaren.

 

De tandpasta’s zien er echt mega cute uit. Bovendien zijn ze 100% natuurlijk, vegan én zitten ze in een gerecycleerde verpakking. En wat nog belangrijker is, ze werken echt! Hun verrassende smaken zorgen voor een explosie van verfrissing elke keer weer.

Ze schuimen heel goed en na gebruik voelt je mond echt gereinigd.
Kan niet beter, toch?

Net als je lichaam herbergt je mond miljoenen bacteriën, goede en slechte, die orale microbiomen worden genoemd. Het natuurlijke evenwicht van uw orale microbioom behouden is essentieel voor de gezondheid van uw tanden, tandvlees, mond en is ook een toegangspoort tot een goede gezondheid van uw lichaam. Wanneer we een slechte mondhygiëne hebben en onze mond blootstellen aan schadelijke gifstoffen en chemicaliën die veel voorkomen in tandpasta, kan dit de natuurlijke balans van gezonde bacteriën die van nature in uw mond voorkomen, verstoren. Dit kan problemen veroorzaken zoals een ontsteking van de mond, bloedend tandvlees, wat kan leiden tot andere gezondheidsproblemen in de rest van het lichaam.

Daarom vermijden ze bij LEBON bewust alle schadelijke gifstoffen en chemicaliën die jouw goede bacteriën zouden kunnen ontnemen. In plaats daarvan gebruiken ze in al hun tandpasta's biologische groene thee (Camellia Sinensis) met krachtige van nature gunstige eigenschappen en biologische aloë vera (aloë barbadensis) met verzachtende eigenschappen, die bijdragen aan de natuurlijke balans van microbioom in de mond en helpt bacteriegroei, tandplakvorming en gaatjes te voorkomen en uw tandvlees te beschermen


WAT ZE GEBRUIKEN:

De ingrediënten die ze met trots in hun producten opnemen:

 • NATUURLIJKE SMAKEN (AROMA): voor heerlijke aroma's die je humeur helpen verbeteren.
 • ALOË VERA BIO: beschermt natuurlijk het tandvlees.
 • BIOLOGISCHE GROENE THEE: natuurlijk alternatief voor fluor. Beschermt de tanden op een natuurlijke manier.
 • EXTRACTEN UIT PAPAYA: die papaïne bevatten - Natuurlijk tanden bleken.

WAT ZE NIET GEBRUIKEN EN WAAROM:

De ingrediënten die je niet in hun producten ziet omdat:

 1. ze niet essentieel zijn voor een gezonde en effectieve tandpasta.
 2. we ons allen meer bewust zijn van de toxiciteit van deze ingrediënten bij inname gedurende een lange periode (denk aan een leven lang).
 • ZERO FLUOR - Kan schadelijk zijn voor de gezondheid bij langdurige inname (gedurende een heel leven). Bij Lebon gebruiken ze groene thee als een natuurlijk alternatief.
 • ZERO PEG - Potentieel giftige synthetische chemische stof die als kankerverwekkend wordt beschouwd.
 • ZERO SLS - Vaak gebruikt als kunstmatig schuimmiddel. Komt voor in producten zoals afwasmiddel. De licht schuimige en romige texturen van LEBON zijn van nature gevormd uit een actieve emulgator, Lauryl Glucoside.
 • ZERO PARABENEN - Potentieel giftig synthetisch conserveermiddel.
 • ZERO KUNSTMATIGE KLEURSTOFFEN - Kunstmatige kleuren die worden gebruikt om natuurlijke kleuren te wijzigen. Al de producten van Lebon hebben de kleur die de natuur voor hen bedoeld heeft. Alleen de felle kleuren van hun verpakkingen zijn geïnspireerd op de smaken en de plekken die ze vertegenwoordigen.
 • ZERO TRICLOSAN - Een antibacteriële verbinding. Verboden in andere producten, inclusief zeep.
 • ZERO SACCHARIN - Een kunstmatige zoetstof afgeleid van aardolie. Al hun producten zijn van nature gezoet met Stevia Rebaudiana.
 • ZERO TITANIUM DIOXIDE - Wordt regelmatig gebruikt als bleekmiddel. In Frankrijk verboden in voedsel.
 • ZERO SULFATEN - Giftige chemicaliën.
 • ZERO GLUTEN - Lebon is glutenvrij.

Ontdek ze hier allen in 75 ml of kies voor de Mood Boxes.

Een box met 3 verschillende tandpasta’s van 25 ml.

Too cute to resist!