Uw winkelwagentje

Bestellingen gedaan voor 16:30 worden dezelfde dag verstuurd!

27.02.19

Doe mee met onze 14-daagse haardetox en word terug verliefd op jouw haar!

GA JIJ DE UITDAGING AAN?

Denk even terug aan het haar dat je vroeger had toen je jonger was. Haar dat van nature glanzend, vol, dik en gezond was? In die tijd konden je haar en hoofdhuid ademen, het haar en de hoofdhuid werden niet of minder blootgesteld aan harsen, siliconen en synthetische stoffen. 
Neen, niet jouw fout. Wél deze van je shampoo! En je conditioner én je stylingproducten. En dat gaan we veranderen!

BEN JE KLAAR VOOR DE 14-DAAGSE HAARDETOX?

Tijdens onze 14-daagse haardetox laat je de gifstoffen in je conventionele haarproducten staan en gebruik je uitsluitend Innersense Organic Beauty-producten voor 14 dagen. Zo simpel is het!
Dat betekent alle conventionele producten opzij zetten, ja, zélfs je stylingproducten en vertrouw op de kracht van de natuur! 
Vanaf je eerste shampoobeurt begin je met het voeden en herstellen van je haar terwijl je de opgestapelde siliconen en synthetische stoffen stap per stap verwijdert. Je zult het mooie, glanzende haar dat je vroeger had, opnieuw ontdekken.

ERVAAR MOOI, GLANZEND HAAR DAT MAKKELIJK TE STYLEN IS

We hebben al het harde werk voor jou gedaan! We hebben een 14-daagse haardetox-uitdaging gecreëerd voor groene beauty lovers zoals JIJ!
Ga vandaag nog aan de slag en kies één van onze drie haarbad- en conditioner-duo's, in combinatie met de Sweet Spirit Leave In Conditioner.
Deze trio’s zijn de perfecte kennismaking met Innersense én de enige producten die jij nodig hebt om je pure, mooie haar te herontdekken.
KIES JOUW TRIO VANDAAG NOG!

NIET ALLE SHAMPOOS ZIJN GELIJK

De drie organic shampoos, Pure Harmony Haarbad, Color Awakening Haarbad en Hydrating Cream Haarbad, verschillen van conventionele shampoos.

Hoe?
Hun unieke samenstelling en specifieke ingrediënten creëren een heel andere reinigingservaring. 

Er wordt ons vaak de vraag gesteld "Wat onderscheidt Innersense-shampoos van conventionele shampoos?" Dit is een geweldige vraag, en hier is het antwoord:
Het verschil zit in de heilzaamheid en concentratie van 100% natuurlijke en pure ingrediënten uit de natuur. 
Om dit antwoord beter te begrijpen, bekijken we eerst de gebruikelijke ingrediënten die worden aangetroffen in conventionele shampoos en waar we op moeten letten bij het lezen van ingrediëntenlijsten: 

KEN JOUW INGREDIËNTEN

Conventionele shampoos vertrouwen op synthetische ingrediënten zoals sulfaat- en sulfaatderivaten. Deze ingrediënten zijn harde oppervlakteactieve stoffen die werken in combinatie met MEA's, TEA's en PEG's, die in principe allemaal synthetische reinigers zijn. Deze detergenten reinigen het haar en de hoofdhuid en creëren ook het effect van schuim. Zoals ze al tientallen jaren worden gebruikt, hebben deze ingrediënten de indruk gewekt dat shampoos altijd op deze manier zouden moeten schuimen. Dat zijn mensen immers van een shampoo gewend. Conventionele shampoos hebben ook een hoog watergehalte, verdikt door PEG's en zoutingrediënten.
Deze zelfde conventionele producten bevatten quaternaire ingrediënten zoals polyquanterniums, die onder andere glans aan het haar toevoegen.
Door toevoeging van harsen, siliconen en kunststoffen voegen deze ingrediënten kunstmatig meer glans en volume toe.
Hoe? Ze coaten het haar en creëren een illusie van hydratatie. Maar omdat de bovengenoemde ingrediënten worden verwerkt via petrochemicaliën zijn ze allesbehalve natuurlijk. Door shampoos met deze ingrediënten te gebruiken, zal het haar na verloop van tijd uitgedroogd en dof worden. Uiteindelijk zal men van shampoo wisselen wanneer dit gebeurt, en hetzelfde verhaal wordt herhaald.

HET INNERSENSE-VERSCHIL

Hier is het waar Innersense anders is dan conventionele shampoo-merken.
Met het gebruik van een rijke, geconcentreerde combinatie van pure organic plantingrediënten zoals kokosnoot, avocado, pompoenzaad, monoi en tamanu olie en sheaboter, wordt het haar grondig gereinigd. Haar en hoofdhuid kunnen opnieuw ademen en vinden een gelukkig en gezond evenwicht.
Zonder het gebruik van synthetische ingrediënten wordt geen laag op het haar gelegd.
Het haar wordt van binnenuit gevoed en gehydrateerd, met natuurlijke glans en volume tot gevolg.

REINIGEN MET INNERSENSE 

Neem een kleine hoeveelheid Pure Harmony, Color Awakening Haarbad of Hydrating Cream Haarbad in je handpalm en emulgeer met de handen.
Breng het aan op het haar en begin met de shampoo te masseren op de hoofdhuid. De 100% pure formule schuimt misschien niet zoals de conventionele shampoo die je gewend bent (onthoud, geen synthetische vulstoffen!), dus het haar kan een beetje anders aanvoelen. Maar je haar zal verbazingwekkend schoon zijn en opnieuw kunnen ademen.
Nieuwe gebruikers kunnen het haar 2x na elkaar met shampoo inmasseren om de opgebouwde talg en synthetische stoffen weg te wassen.
Wees gerust, de ingrediënten voegen specifiek vocht toe om het haar gevoed en gezond te houden, in plaats van cosmetisch de schade te maskeren die het haar na verloop van tijd uitdroogt.
Na het wassen raden we aan om te volgen met 1 tot 2 pompjes van Pure Inspiration Daily Conditioner, Color Radiance Daily Conditioner of Hydrating Cream Conditioner. 
Ze zitten allemaal boordevol krachtige ingrediënten om het haar te voeden met essentiële voedingsstoffen, eiwitten en vocht.
Het resultaat is glanzend, gehydrateerd haar, met volume en makkelijk te stylen.

Voor extra vocht verstuif je de Sweet Spirit Leave-in Conditioner op het haar.

Krijg terug een liefdesrelatie met jouw haar!