Uw winkelwagentje
03.08.19

Volume PLEASSSE! Met deze 5 tips zeg je vaarwel tegen fijn en futloos haar!

De zomer is er. En hoe! Zalig warme temperaturen. Genieten.
Helaas is deze tijd van het jaar vaak niet altijd optimaal voor het volume in ons haar. Maar hoe kunnen we tijdens de warme zomermaanden toch een weelderig volume en een geweldige structuur bekomen?

Simpel! Met deze 5 tips zeg je voorgoed vaarwel tegen fijn en futloos haar.

 

1. Volumeshampoo- en conditioner 

Nog meer dan anders heeft ons haar in de zomer een echte volumeboost nodig. Dit doen we door een volumeshampoo te gebruiken.
De Award winnende volumeshampoo van Rahua versterkt en voedt het haar terwijl het merkbaar volume en body geeft. Een combinatie van groene thee-antioxidanten, citroensap en citroengras verwijdert chemische resten en vermindert de olieproductie om de tijd tussen shampoos te verlengen - zonder het haar of de hoofdhuid uit te drogen.
Rahua-olie, rijk aan omega-9, versterkt het haar van binnenuit om breuk te voorkomen en lavendel en eucalyptusextracten bieden een frisse, opbeurende aromatherapie-ervaring.

 

2. Volumelotion

Deze musthave mag niet in jouw badkamerkast ontbreken! 
De niet plakkerige lotion van Innersense verhoogt het volume van de wortels naar de uiteinden.
Bevat natuurzuivere honing en aloë vera om volume, volheid en beheersbaarheid te geven aan zelfs het allerfijnste haar. Een echte volumebooster!
Tarwe-aminozuren en eucalyptus voegen vocht toe en beschermen en versterken de glans.

 

3. Volumeschuim

Yes please! I Create Lift is een volume schuim dat zeer gemakkelijke in gebruik is.
De lichtgewicht consistentie laat toe om het product gelijkmatig door het haar te verdelen. Het eindresultaat is een prachtig volume van wortel tot punt. Een bestseller.

 

4. Volumespray

Onmisbaar deze zomer. De Rahua volumespray. Een op planten gebaseerde, alcoholvrije volumespray met een lichte textuur en zachte, flexibele hold. Citrusextracten breken oppervlakteoliën af en revitaliseren haar en hoofdhuid, terwijl lavendel en eucalyptus een fris, natuurlijk aroma bieden. Gebruik tussen wasbeurten door of op elk moment om het haar te doen herleven.

Hoe langer je de Rahua volumespray gebruikt, hoe voller je haar wordt.

 

5. Droogshampoo

Als je dacht dat je een droogshampoo enkel kon gebruiken om de tijd tussen 2 wasbeurten door te verlengen, heb je het mis.

De droogshampoo van Innersense verwijdert overtollige olie, geeft body aan het haar, creëert textuur en vernieuwt het haar. Tapiocazetmeel en toverhazelaar absorberen overtollige olie, terwijl natuurzuivere honing volume en structuur toevoegt en glans verleent.
Het resultaat is een enorme volume boost vanaf de wortels.

Wedden dat ook jij verslaafd wordt?