Uw winkelwagentje

Bestellingen gedaan voor 16:30 worden dezelfde dag verstuurd!

09.11.19

Waarom ze bij Innersense Organics niet houden van chemische parfums.

Innersense Organic Beauty staat bekend om de frisse, kalmerende, verkwikkende en aardse geuren van hun producten. Ze geloven dat moeder natuur de maker is van de mooiste geuren, dus je zult nooit chemisch verbeterde of kunstmatige geuren vinden in hun formules. Wees echter voorzichtig, de grote schoonheidsindustrie gebruikt vaak de term "geur" ​​als een overkoepelend etiket om mogelijk toxische ingrediënten te verbergen.
Je vindt 'parfum van natuurlijke oliën' in hun producten.
Dit duidt op een combinatie van natuurlijke oliën die de geur van dat product vormen. 

In sommige producten kan dit een combinatie van citrusoliën zijn, in andere een combinatie van lavendel en salie. Dit zal variëren op basis van beschikbaarheid en seizoensgebondenheid van elke olie. De term "parfum van natuurlijke oliën" voldoet aan de EU richtlijnen; dit stelt hen in staat om kleine wijzigingen aan te brengen zonder dat ze elke keer de labels opnieuw moeten afdrukken. 

Wees dus 100% gerust bij het gebruik van Innersense Organics: hun  geuren zijn ontworpen door Moeder Natuur en niet in een laboratorium.
Hoog tijd dus om je hoofdhuid te herstellen en je haar terug zijn innerlijke kracht te geven!

NIEUW!!!

Altijd al Innersense eens willen proberen, maar nog nooit de stap gezet?
Je weet niet goed welke lijn bij jouw haartype past? 
Goed nieuws!
Want nu hebben we de Hydrate travel trio en de Pure travel trio in voorraad!

Deze superleuke geschenkdoosjes bevatten de shampoo, conditioner en de absolute must-have, de leave-in conditioner, allen in 59ml!
Snel! Zie vliegen de deur uit! 

PS: ook héél leuk als kerstgeschenkje.