Panier
03.02.19

De beste natuurlijke haarproducten voor fijn haar!

SHAMPOO en CONDITIONER

De frequentie en manier waarop u uw fijne haar reinigt en verzorgt, is belangrijk voor een maximaal volume. De frequentie is erg afhankelijk van de dichtheid van je haar en als een algemene regel geldt dat recht, fijn haar helaas vaker moet worden gewassen dan grof fijn haar, dat iets langer zonder een extra wasbeurt kan.

Een van de beste reinigings- en conditionerscombos om volume toe te voegen aan fijn haar is de Innersense Pure Harmony haarbad en de Pure Inspiration Conditioner. Het zorgt voor een revitaliserende, reinigende werking speciaal voor fijn haar. Vervaardigd uit extracten van aloë vera, pompoenpitten, sheaboter en kokosolie die zuiveren, terwijl oranjebloesemolie de zintuigen verheft.
Deze sulfaatvrije formule zorgt voor een perfecte balans, waardoor het haar gezond en vol is en extra volume krijgt. 

Ook de lijn van Rahua geeft fijn haar een intense volumeboost: Rahua combo volumeshampoo en conditioner is uiterst geschikt voor fijn haar.
Rahua maakt gebruik van de kenmerkende Rahua-notenolie en tarweproteïnes om het volume te verhogen. 

AFWERKING EN STYLING

Als het gaat om het stylen van fijn haar, vermijd je best op olie gebaseerde producten, omdat de olie je haar er terug platter kan doen uitziet.
Kies in plaats daarvan voor producten die weinig of geen oliën bevatten en die volume en textuur bieden.

Op nat haar:

De sweet spirit leave-in conditioner van Innersense is een lichtgewicht ontwarrende spray om het haar intens te hydrateren, ontwarren en diep in de kern te voeden. Puur natuurlijke plantenextracten zorgen voor glans en souplesse.

‘I create volume’ van Innersense verhoogt het volume van de wortels naar de uiteinden en is geformuleerd met natuurzuivere honing en aloë vera om volume, volheid en beheersbaarheid te geven aan zelfs het allerfijnste haar. Een echte volumebooster!

De Rahua Volume Spray is bijna een mirakel voor fijn haar! Biedt een zachte en lichte textuur. Tarwe-aminozuren en eucalyptus voegen vocht toe en beschermen en versterken de glans. De citrusextracten breken oppervlakteoliën af en zorgen samen met lavendel en eucalyptus voor een fris, natuurlijk aroma. Hoe langer je Rahua Voluminous Hair Spray gebruikt, hoe voller je haar wordt! Ervaar het verschil!

Op droog haar:

De Rahua haarspray zorgt voor een perfecte finish en voor een onzichtbaar, flexibel resultaat. Suikerriet extracten versterken deze unieke haarspray, die perfecte finish en een kneedbare, maar toch langdurige hold biedt zonder plakkerigheid. De hydraterende, milieuvriendelijke, niet-aërosolformule laat het haar gevoed, glanzend en pluisvrij achter.

Less is more met de styling haarspray Rozenkwarts en Koreaanse lotusbloem van MoMi. Deze ultrafijne verstuiver brengt het haar in model zonder het te verzwaren. Beschermt het haar tegen vocht en zorgt voor langdurige fixatie van je kapsel.