Panier

Bestellingen gedaan voor 16:30 worden dezelfde dag verstuurd!

21.01.21

Het verhaal achter ALL TIGERS

Een natuurlijke en vegan lipstick en nagellak die ook nog eens doet wat het moet doen? Yes please!
Ontdek hier het verhaal van Alexis Robillard, bezieler van ALL TIGERS:

"Toen mijn dochter interesse begon te krijgen in make-up, merkte ik dat er enerzijds heel veel trendy merken op de markt waren, maar helaas niet zo clean. Anderzijds waren de ‘groene’ merken helemaal niet trendy ...
Al snel realiseerde ik me dat velen rondom mij de overstap aan het zetten waren naar een meer natuurlijke levensstijl op het vlak van voeding, gezichtsbehandelingen, hygiëneproducten, maar zonder de stap naar make-up te zetten.

We lezen vaak dat een vrouw tijdens haar leven tot wel 2 kg lippenstift inslikt. Het aantal is ongetwijfeld extreem, maar toch.
Een lippenstift, het zijn voornamelijk derivaten van petrochemie gecombineerd met andere twijfelachtige chemische componenten, ingrediënten van dierlijke oorsprong ... Wie wil dat op de lippen?

Zo is ALL TIGERS ontstaan. De natuurlijke lipstick was geboren.
Als we ALL TIGERS worden genoemd, is dat omdat we veel gemeen hebben met de tijger, zo indrukwekkend, zo krachtig ... en toch zo bedreigd. Een beetje zoals wij uiteindelijk, de keuzes die fabrikanten voor ons maken zijn daar een goed voorbeeld van ...

De perfecte lippenstift is natuurlijk of biologisch, vegan en gecombineerd met de expertise van make-up professionals en aanbevelingen van een hele Instagram-community om het best mogelijke product te creëren.
Het resultaat: een stijlvol en betrokken beautymerk voor de moderne, krachtige vrouw.
Meer recent hebben we dezelfde stappen gevolgd om de ALL TIGERS-nagellak te maken, met dezelfde filosofie en dezelfde waarden.

Bedankt voor de steun, want het avontuur belooft mooi te worden. "

See you soon,
Alexis Robillard, Tiger in chief


Waarom kiezen voor ALL TIGERS?

- Formules die aan alle eisen van de moderne vrouw voldoen, prettig aan te brengen, langdurige houdbaarheid  en super comfortabel. Een vloeibare kleur dat de lippen niet uitdroogt door de samenstelling op basis van plantaardige oliën!
Voor de nagellakken: onberispelijke fixatie en glans.
- Topkleuren, gekozen door vrouwen zelf, voor alle stijlen en huidtinten. 12 verschillende kleuren nagellak en 17 verschillende tinten lipstick. Van gewaagd tot chic, stijlvol met als doel de vrouwelijke kracht naar voor te brengen.
- Een bijzonder stijlvolle designverpakking, gemaakt van materialen die lief zijn voor de planeet.
- Tot 100% natuurlijke ingrediënten afhankelijk van de kleur, indien mogelijk zoveel mogelijk afkomstig van biologische landbouw.
- Geen dierlijke ingrediënten. 
- 1% van de omzet van ALL TIGERS wordt geschonken aan de Poh Kao-vereniging die initiatieven ondersteunt om de wilde tijger, in Rajasthan te beschermen.

       Ontdek hier ALL TIGERS