Panier

Bestellingen gedaan voor 16:30 worden dezelfde dag verstuurd!

16.06.19

TREND: 'No make-up' look deze zomer! Kies voor minerale make-up!

Alles wat je moet weten over minerale make-up: 

Minerale make-up, bekend om zijn ademende, natuurlijke uitstraling, is perfect voor een natuurlijke, zomerse en frisse look.
Vooral de warmere zomermaanden roepen op tot een zachtere en frissere, natuurlijke touch. Kies voor minerale make-up en laat die zware, in de zon smeltende, fond de teint achterwege. 

1/ WAAROM MOET IK MINERALE MAKE-UP GEBRUIKEN? IS HET BETER DAN DE TRADITIONELE MAKE-UP?
Mineralen zijn niet nieuw en begonnen als alternatief voor bestaande, conventionele make-up producten. De afgelopen jaren is de vraag naar dergelijke cosmetica gestegen door de toegenomen kennis van de consument en de vraag naar natuurlijke producten die zo min mogelijk kunstmatige ingrediënten bevatten.
Het grootste verschil is de afwezigheid van chemische kleurstoffen, bindmiddelen en chemische conserveermiddelen, naast de gezondheidsvoordelen voor de huid.
Traditionele make-up kan roodheid, droogte en ontstekingen veroorzaken, wat op zijn beurt de noodzaak creëert om meer te dragen.
Natuurlijke minerale make-up kan echter een soortgelijke of zelfs betere dekking geven. In feite, afhankelijk van de look die je wilt, is minerale make-up op te bouwen, je kiest zelf de gewenste dekking.

Veel consumenten beweren dat minerale make-up resulteert in een meer natuurlijke, vlekkeloos ogende huid, net als een tweede huid.
Bijkomende voordelen zijn onder andere dat het de bacteriegroei niet bevordert en daarom is er niet hetzelfde risico op besmetting, met de bonus van een langere houdbaarheid in vergelijking met niet-minerale make-up.
Bij bijvoorbeeld hoge temperaturen weten we allemaal dat traditionele make-up de neiging heeft om te smelten. Minerale make-up is zeer goed bestand tegen deze omstandigheden.
In tegenstelling tot traditionele make-up, die vaak het probleem heeft van het samenvloeien in fijne lijntjes en rimpels en na verloop van tijd vervaagt, resulteert minerale make-up in het tegenovergestelde.
Minerale make-up vermindert het uiterlijk van veroudering van de huid door zijn vermogen om het licht te reflecteren en de huid een zachte, frisse uitstraling te geven.

2/ MOET IK MINERALE MAKE-UP ANDERS AANBRENGEN DAN TRADITIONELE MAKE-UP?
Minerale make-up is helemaal anders dan traditionele make-up en moet dus worden aangebracht met een andere techniek.
Heel belangrijk is dat bij minerale make-up slechts een heel kleine hoeveelheid dient aangebracht te worden met een make-up borstel.
De tip hier is om te beginnen met een kleine hoeveelheid en aan te brengen in zeer dunne lagen totdat je de gewenste dekking hebt bereikt.
Het is ook belangrijk om te wachten tot uw vochtinbrengende crème in de huid is opgenomen voordat u de minerale make-up aanbrengt.

3/ IS MINERALE MAKE-UP ECHT BETER VOOR MIJN HUID?
Onderzoek heeft uitgewezen dat minerale make-up beter is voor je huid.
Het is wat minerale make-up net mist dat het zo fantastisch maakt voor de huid. Geen kunstmatige kleur, oliën, parfums (nummer 1 oorzaak van irritatie of allergieën) en conserveermiddelen die poriën kunnen verstoppen en de huid irriteren.
De unieke combinatie van mica, zinkoxide, ijzeroxiden en titaniumdioxide heeft ontstekingsremmende eigenschappen die ideaal zijn voor mensen met een problematische huid zoals acne, eczeem, rosacea of ​​die gevoelig zijn voor zonlicht na invasieve procedures zoals chemische peelings. 
Minerale make-up heeft een kalmerende werking op de huid.
Omdat minerale make-up de combinatie van titaniumdioxide en zinkoxide bevat, biedt minerale make-up ook een biologische zonnebescherming.
Titaniumdioxide en zinkoxide zijn ingrediënten die u bescherming bieden tegen de zon en tegen de gevolgen van veroudering.
Eén van de beste redenen om minerale make-up te dragen is dat het niet-comedongeen is, wat betekent dat het de poriën niet verstopt waardoor de huid kan ademen.

 

Modern Minerals heeft een geweldig gamma aan minerale make-up. Het is een minerale make-up gemaakt met een unieke formule op basis van mineralen, én goed voor je huid. Modern Minerals heeft een mooi kleurenpalet die mooi samensmelt met jouw eigen gezichtsteint, en die lang voor een frisse en zachte uitstraling zorgt. 

Krijg je beste huid ooit en kies voor minerale make-up!